Uplynulá SHNEK (obsazeno)

Přesunuto z 8.-10.5.2020 na prodloužený vikend 4.-6.7.2020.

SHNEK je plně obsazený. Je však možné, že někteří z účastníků onemocní (zpravidla týden předem). Šance tak stále je, hlaste se proto na místa náhradníků a my se vám ozveme, pokud se místo uvolní.

Původně velká malá jarní, nyní letní akce Subspace je tady. Na začátek července jsme přesunuli SHibari NEKonferenci neboli SHNEK.

Co si pod tím představit? Třídenní festival vázání. Možnost učit se a inspirovat se nejen od těch nejlepších, ale vlastně od všech z České republiky. Budou zde jiná pravidla než na běžném workshopu. Program bude vznikat spontánně na základě zájmů účastníků. A nakonec se nemusí jednat jen o klasické workshopy, ale rovněž diskuze a malé studijní skupiny. Neformálnost a menší organizovanost dá prostor pro větší spontánnost, nové nápady a sdílení zkušeností. Ze studentů se stanou účastníci, kteří sami budou tvořit program SHNEKa.

Program bude probíhat od soboty 4.7.2020 do pondělí 6.7.2020 (svátek). Přes den budou 4 studijní bloky a večer bude bondage jam. Přesněji:

  • 11:00-12:30 Studijní blok
  • 12:30-14:00 Studijní blok
  • 16:00-17:30 Studijní blok
  • 17:30-19:00 Studijní blok
  • 20:00-22:00 Bondage jam (sobota a neděle)

Přes den budou probíhat vždy simultánně 2 studijní bloky zaráz. Bude platit zákon dvou nohou – pokud účastníka téma nebaví, pak může přejít tam, kde to pro něj bude zajímavější.

Témata jednotlivých bloků budou vznikat až na místě. Účastníci budou moci přijít s vlastními nápady. A buď se jich ujmou oficiální prezentéři nebo kdokoliv z účastníků se sám může stát prezentérem. Kvalifikací bude hluboký zájem o dané téma. Ty tak budou spíše odlišná od těch běžných workshopových.

Bloky nemusí mít podobu klasických workshopů, ale vítány jsou rovněž diskuze nebo studijní skupiny, kdy účastníci sdílí zkušenosti mezi sebou a učí se navzájem.

Zatím máme potvrzené následující oficiální prezentéry:

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:30.

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Na akci se nemusíte hlásit v páru, můžete se dát s někým dohromady na místě na jednotlivé bloky. Pro schválení rezervace je nutná platba předem.

SHNEK je plně obsazený. Je však možné, že někteří z účastníků onemocní (zpravidla týden předem). Šance tak stále je, hlaste se proto na místa náhradníků a my se vám ozveme, pokud se místo uvolní.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
So 4.7.2020 - Po 6.7.2020
11:00
23:55