Uplynulá Stream: Vázání hlavy a vlasů

V tomto úterním streamu pro začátečníky se naučíte vše, co potřebujete vědět pro vázání hlavy. Nic nenahradí výuku na klasickém workshopu, ale základy vázání můžete pochytit i z obrazovky…

Vázání hlavy nedává na první pohled smysl, protože na hlavě není moc co spoutat. Je tomu přesně naopak. Hlava je místo plné smyslů, každý dotyk či protažení provazů bude vázaný vnímat mnohem silněji než kdekoliv jinde. A co může být silnější než spoutání mysli vašeho partnera?

Na streamu se dozvíte, co vše je možné uvázat na hlavě a jak přitom pracovat s provazem, protože tady musíme být jemnější než kde jinde. Přídavkem se naučíte vázat vlasy, které do vázání hlavy můžete vhodně zakomponovat.

Přenos bude realizován přes Zoom. Přístupové údaje vám budou zaslány po registraci (a zaplacení) v den vysílání streamu.

Pro stream je potřeba registrace na formuláři níže a zaplacení lístku. Prosím registrujte si lístek pro více lidí na jednom přijímači, pokud budete stream sledovat ve více lidech. Můžete nás touto formou také podpořit a pomoci tak studio udržet naživu.

Přístupové údaje k Zoomu budou rozeslány v den vysílání nejpozději po 19. hodině. Pokud vám mail nepřijde, prosím kontaktujte nás.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Úterý 4.5.2021
20:00
22:00
Lektoři