Uplynulá Workshop Pokročilí (náhradníci)

Workshop je plně obsazený. Můžete se níže hlásit na místa náhradníků.

Vážete běžně závěsy a chtěli byste postoupit opět o krok dál? Lákají vás přechody v závěsech? Pak tady máme workshop přesně pro vás.

Na tomto prosincovém workshopu využijeme naše dosavadní znalosti o závěsech, zapracujeme na zdokonalení jejích techniky, přidáme rozíření některých úvazů a zaměříme se na přechody mezi jednotlivými pozicemi.

Pokročilost: Workshop je určen mírně pokročilým a pokročilým, kteří běžně vážou závěsy, umí dobře vázat 3-TK a absolvovali workshopy Mírně pokročilí.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si 9-11 provazů.  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz. Provazy doporučujeme kupovat až na workshopu.
  • Karabiny nebo kruh na zavěšování. Karabiny i kruhy budou zakoupení na místě.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem.

 

 

 

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Workshop
So 11.12.2021 - Ne 12.12.2021
11:00
18:30
Lektoři