Uplynulá Workshop Pozice na zemi

Vázání na zemi je na první pohled jednoduché. V praxi ale většinou naši partneři skončí v „nudném“ kozelci, protože nám velmi brzo dojdou nápady. Ti pokročilejší si mohou vypomoci závěsným bodem, který nabízí široké možnosti částečných závěsů. Ale co dělat, když nemáte k dispozici závěsný bod nebo nejste dostatečně pokročilý? Cílem tohoto workshopu je poskytnout vám inspiraci a dovednosti ke kreativnějším polohám pro vázání na zemi.

U většiny vázání si ukážeme rovněž variantu pro použití částečného závěsu, a tak si přijdou na své i pokročilejší účastníci workshopu.

Pokročilost: Workshop je vhodný pro začátečníky i mírně pokročilé, kteří již ovládající základní manipulaci s provazem a single/double column tie.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si 5-6 provazů.  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz. Provazy doporučujeme kupovat až na workshopu.
  • Karabiny nebo kruh na zavěšování pro workshop, pokud si budete chtít vyzkoušet částečné závěsy. Karabiny i kruhy budou zakoupení na místě.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Workshop se bude konat v Praze na Andělu v našem novém krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa).

Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem. Pokud partnera nemáte, uveďte do poznámky k registraci, zda byste rádi vázali s mužem nebo ženou a jakou roli chcete zastávat. Registrace vám bude schválena v případě, že se přihlásí vhodný protějšek.

 

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Workshop
Sobota 26.3.2022
11:00
18:00
Lektoři