Uplynulá Vázání pro každého: Postelové vázání (náhradníci)

Workshop je vyprodaný. Je ale možné, že někdo nezaplatí nebo se nebude moci zúčastnit, můžete se proto registrovat na místa náhradníků. V případě, že se místo uvolní, vás budeme kontaktovat.

Úterní workshopy Vázání pro každého jsou vedené tak, aby si zavázal každý, a to i úplný začátečník.

Tentokrát se zaměříme na jednoduché a účinné techniky pro vázání v posteli. Naučíme se, jak partnera svázat do různých poloh vhodných pro postelové hrátky. Ukážeme si rovněž, jak jej bezpečně upoutat partnera k posteli.

Prosím nečekejte od tohoto workshopu žádné orgie. Vše budeme vázat plně oblečení ve vší počestnosti. Doma pak můžete vše uvést do praxe.

Pokročilost: Workshop je vhodný pro všechny úrovně pokročilosti – od úplných začátečníků po pokročilé.

Vezměte si s sebou:

  • Provaz – tři až čtyři provazy. Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz. Provazy doporučujeme kupovat až na workshopu.
  • Pohodlné oblečení

Workshop se bude konat na Andělu v našem novém krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa).

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Úterý 13.9.2022
20:00
22:00
Lektoři