Uplynulá Vázací čtvrtky: Hrudní úvaz Takate kote

Vázací středy se o den posouvají a vy se tak můžete těšit každý týden na Vázací čtvrtky. Oproti úterkům budou určené spíše těm, kteří už trochu vážou, čtěte proto pečlivě potřebnou pokročilost. 

Hrudní úvaz neboli takate kote je jedno z nejznámějších vázání. Chcete pokročit k závěsům nebo náročnějším pozicím? Nebo se vám prostě líbí? Pak jste tu správně. Je nezbytným nástrojem každého, kdo chce vytvářet náročnější pozice na zemi jako například kozelec (hogtie), anebo se naučit techniku zavěšování.

Takate kote existuje v mnoha různých variantách. My se na workshopu naučíme tu, která je momentálně nejrozšířenější.

Pokročilost: Workshop je určen všem, kteří zvládají uvázat single column tie a manipulovat s provazem.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si 3 provazy.  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz.
  • Pohodlné oblečení.
  • Doporučujeme vzít i pokrývku futonu (např. deku).

Organizační pokyny

Workshop se bude konat na Andělu v našem krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Workshop je určen pouze celým párům, pokud se hlásíte jako jednotlivec, uveďte do poznámky, koho hledáte a workshop do doby nalezení partnera neplaťte. Budeme vás kontaktovat, pokud se najde vhodný partner.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Čtvrtek 20.4.2023
20:00
22:00
Lektoři