Uplynulá Workshop Jak budovat atmosféru při vázání

Umíte si vázání užít? Umíte vybudouvat atmosféru? Víte jak reagovat na chyby? Riggeři a riggerky, víte, jak vydolovat emoce? A modelové a modelky, umíte se do vázáni ponořit nebo vám myšlenky utíkají ke špinavému nádobí? Víte, jak se hýbat nebo radši sedíte na místě, protože si nejste jistí kam se sebou? Honza Dark vás nechá nahlédnout do tajemství svého stylu vázání. Dá vám pár tipů, jak při vázáni nebýt statičtí, jak zabavit vázané, aby se nenudili ani při technických pasážích, jak budovat různou atmosféru před i během vázání, jak si hrát s minimem provazů, jak obrátit chyby ve svůj prospěch a mnoho dalšího.

Pokročilost: Workshop je vhodný pro mírně pokročilé, kteří umí single a double column tie a umí manipulovat s provazem.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si 5-6 provazů .  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz. Provazy doporučujeme kupovat až na workshopu.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Workshop se bude konat v Praze na Andělu v našem novém krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa).

Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem. Pokud partnera nemáte, uveďte do poznámky k registraci, zda byste rádi vázali s mužem nebo ženou a jakou roli chcete zastávat. Registrace vám bude schválena v případě, že se přihlásí vhodný protějšek.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Workshop
Sobota 15.7.2023
11:00
18:30
Lektoři