Uplynulá Workshop Fotíme shibari (náhradníci)

Workshop je plně obsazený. Můžete se níže hlásit na místa náhradníků. V případě, že se místo uvolní, vás budeme kontaktovat. 

Fotíte nebo chtěli byste fotit vázání, ale nevíte jak na to, aby výsledkem byly hezké fotky? Chtěli byste fotit vlastní vázání, ale nemáte na to tu správnou techniku? Připravili jsme praktický workshop, kde se budeme učit fotit vázání.

Zaměříme se na focení bez studiových světel a drahého vybavení. Na kvalitní fotky postačuje dokonce i kvalitní foto-mobil a obyčejná světla a domácí lampy. Dokonce není potřeba ani znalost technických detailů focení, protože dnešní fotoaparáty disponují kvalitní automatikou, která udělá perfektní fotku za vás.

Pokud se vám líbí vám naše propagační fotky k workshopům, pak toto je workshop právě pro vás. Byly vytvořeny výše popsaným způsobem bez profesionálního vybavení a zejména nafoceny fotografem, který tento workshop povede – fl4nkey.

Na začátku workshopu si uděláme velmi, velmi stručný úvod do techniky focení. Na konci workshopu si řekneme několik základních rad k jednoduché úpravě fotek.

Spolulektorem mu bude Soptík, který bude vést vázací část workshopu. Nebudeme se učit, co vázat, ale jak vázat, aby vázání na fotkách vypadalo co nejlépe. Zároveň se zaměříme na zachycení nejzajímavější části vázání – emocí a jak zakomponovat vázání do session.

Organizace workshopu

Na workshopu bude pět vázacích fotokoutků. Dvojice nebo trojice účastníků (Rigger/Fotograf a Model/Modelka) si může zaregistrovat celý fotokoutek pro sebe (volba Vlastní fotokoutek v reg. formuláři) anebo se mohou účastníci hlásit jednotlivě v různých rolích a spolupracovat s dalšími jednotlivě přihlášenými účastníky v rámci jednoho sdíleného fotokoutku (kde budou 3-4 osoby celkem – dva fotografové, rigger, model/modelka):

  • Fotografové – fotí, ale naváže; spolupracuje s jedním riggerem a dalším fotografem
  • Rigger– váže, ale nefotí; spolupracuje s dvěma fotografy
  • Fotograf a Rigger (v jedné osobě) – váže a zároveň fotí; spolupracuje s jedním dalším fotografem
  • Model/Modelka – je vázán/vázaná jedním z riggerů, focen/á dvěma fotografy; dává svolení k použití fotek fotografem

Workshop bude rozdělen do několika bloků zaměřených na různé aspetky focení vázání. Některým bude předcházet demo. Ve všech blocích budou instruktoři obcházet a radit účastníkům.

Vezměte si s sebou

  • Fotografové – fotoaparát anebo kvalitní foto mobil; je potřeba základní znalost používání
  • Riggeři – provazy na vázání
  • Modelové/Modelky – více variant oblečení, nedoporučujeme černé oblečení

Organizační pokyny

Otevření prostor bude 10:45.

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu dle role s vyjímkou registrace celého fotokoutku (tato volba je pro 2-3 osoby). Pokud se hlásíte každý zvlášť s partnerem (v kterékoliv roli), se kterým byste chtěli spolupracovat, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Ke schválení registrace si můžeme vyžádat odkaz na prezentaci (IG, FB, atd.) vaší dosavadní práce. Registrace jsou schvalovány dle vytvoření vhodných trojic až čtveřic.

 

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Sobota 22.7.2023
11:00
19:30