Uplynulá Workshop Hypnóza (obsazeno)

Workshop je plně obsazený. Můžete se níže hlásit na místa náhradníků. V případě, že se místo uvolní, vás budeme kontaktovat. 

Hypnóza je silný a tajemstvím zahalený fenomén, který vzbuzuje nedůvěru i zájem pro její až nadpřirozené schopnosti. Používá se k mnoha různým účelům – od psychoterapie přes zábavnou až po ezoterickou hypnózu.

Na workshopu se budeme zabývat rekreační, do jisté míry erotickou hypnózou.

Na začátku si představíme hypnózu, vysvětlíme jak funguje a vyzkoušíme za pomocí skupinové hypnózy. Poté se naučíme jak ji navodit a prohloubit. Protože každý hypnotický subjekt je odlišný, naučíme se hned vícero způsobů jejího navození.

Hypnóza je změněný stav vědomí vyznačující se soustředěnou pozorností a zvýšenou sugestibilitou za určitého souhlasu hypnotizovaného subjektu.

Poté si vyzkoušíme využívání hypnózy k různým účelům jako například:

  • změna smyslového vnímání a dráždění bez dotyku,
  • ovládání těla a hypnotická bondage,
  • vytváření fantazií,
  • role-play,
  • hrátky s myslí a pamětí.

Výše je uvedeno, že hypnóza bude do jisté míry erotická, avšak na workshopu se nebudeme svlékat, dráždit dotykem, apod. Nebudete-li chtít, nemusíte se vůbec vydávat tímto směrem, ale zkoušet nabyté schopnosti ve zcela běžném, nesexuálním kontextu. Workshop je tak možné absolvovat i s partnerem, se kterým nemáte intimnější vztah.

Tento workshop není určený jen pro hypnotizéry, ale stejnou měrou i pro hypnotizované. Být hypnotizovaný je schopnost, které je možné se naučit a prohlubovat. Ukážeme vám, jak hypnóze vycházet vstříc, abyste se dokázali dostat dál.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (pro pár vyberte 2 místa). Na workshopu bude podporováno střídání rolí hypnotizéra a hypnotizovaného, tj. přijdete-li v páru, oba se můžete naučit hypnotizovat a být hypnotizován.

Na workshop není nutné se hlásit s vlastním partnerem, nicméně doporučujeme to a registrace schvalujeme až v momentě, kdy se zaregistruje další účastník do páru. Účastníci bez partnera se budou střídat s dalšími účastníky bez partnera v roli hypnotizéra a hypnotizovaného.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Workshop
So 26.8.2023 - Ne 27.8.2023
11:00
18:30
Lektoři