Uplynulá Workshop Strappado

Strappado je úvaz, který nabízí mnoho možností, ale málokdo je dokáže využít naplno. Pro mnoho riggerů je často problém strappado uvázat a bezpečně jej použít, zejména pokud mají méně flexibilní partnery.

Na workshopu se naučíme vázat strappado různými způsoby, které jsou vhodné pro naše záměry. Budeme se zabývat pohodlnými i přísnými, minimalistickými i převázanými strappady. Zejména pak prozkoumáme různé způsoby jejich použití v závěsech i na zemi.

Pokročilost a podmínky účasti

Workshop je určen pokročilým, kteří již mají zkušenosti se závěsy. Tento workshop doporučujeme účastníkům workshopu Naka 1 s Kinbaku LuXuria nebo Class #1 s Kurogami a Shiawase nebo Kinbaku I-II / Semenawa #1 v Subspace.

Minimální podmínkou je účast na #3 workshopu pro mírně pokročilé a znalost vázání závěsů na bambusu.

Workshop není určen jen flexibilním modelům a modelkám, předpokladem však je, že dokážete dát lokty blízko sebe alespoň na vzdálenost mezi lopatkami.

Registrace schvalujeme dle úrovně účastníků.

Vezměte si s sebou

Vezměte si alespoň 10 provazů.

Místo

Workshop se bude konat na Andělu v našem krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace.

Subspace je plně vybeveno futony, dekami, kuchyňkou, sprchou, atd.

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Registrace

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem.

 

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
So 2.9.2023 - Ne 3.9.2023
11:00
19:00
Lektoři