Uplynulá Pokročilé čtvrtky: Futomomo do závěsu s dropliftem

Kromě úterních workshopů Vázání pro každého, které jsou určené všem, i úplným začátečníkům, se můžete těšit také na Pokročilé čtvrtky. Oproti úterkům jsou určené pokročilejším, čtěte proto pečlivě potřebnou úroveň. 

Existují dva druhy vázaných. Buď  futomomo nesnáší nebo milují. Stejně tak jsou dva typy vázajících, ti, kteří ho umí uvázat pohodlně a pak ti, kteří neumí. Pojďte si ho zamilovat všichni na tento workshop.

Naučíte se uvázat uvázat kvalitní strukturované futomomo. Dozvíte se tipy, jak tento úvaz udělat pohodlnější, než jak se tradičně prezentuje. Na workshopu se také dozvíte, jak partnera dostat do plného závěsu takzvaným dropliftem, kdy jedním tahem vytáhneme partnera ze země do plného závěsu. Ideální pro ty, kde má rigger váhovou převahu nad svým protějškem. V případě, že jako vázající nebudete mít váhovou převahu, použijete stejné principy na vytažení partnera do částečného závěsu.

Pokročilost: Workshop je vhodný pro ty, kteří mají za sebou #2 Workshopy pro začátečníky nebo umí Takate kote a zavěšovat.

Vezměte si s sebou:

  • Provaz – šest až osm provazů. Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz.
  • Pohodlné oblečení.
  • Doporučujeme vzít i pokrývku futonu (např. deku).

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v 19:45. Doporučujeme přijít s dostatečnou rezervou, aby mohl workshop začít včas.

Workshop se bude konat na Andělu v našem krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený na deset párů. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Na workshop je nutné přijít s partnerem.

LEKTOŘI

  • Dede
    Riggerský styl Dedeho se odvíjí od nálady, se kterou společně s modelkou na session přichází. Modelka nikdy neví dopředu, co ji čeká, jednou budete tančit a smát se a jindy bude trpět a prožívat celou škálu emocí. Dede váže napříč různými styly (Naka ryu, sadistické vázání, minimalistické vázání, improvizace…), díky čemuž si můžete na vlastní kůži vyzkoušet rozdíly mezi nimi a zjistit, který baví zrovna vás. V komunitě je od roku 2015, aktivně váže od roku 2019 a od roku 2021 učí v ostravské Klubovně, jejíž je spoluzakladatel. Jeho riggerské schopnosti se stále rozvíjí a zdokonalují. Absolvoval mnoho workshopů s různými zaměřeními a na další se chystá.

 

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Čtvrtek 28.9.2023
20:00
22:00