Uplynulá Komunikace v provazech pro pokročilé (náhradníci)

Vzájemná komunikace mezi riggerem a vázaným je jednou z nejdůležitějších složek současného Kinbaku. Můžete umět skvěle vázat, znát spousty úvazů nebo dokonce stylů, ale pokud vázaní nebude mít obsah, pokud do něj nevložíte sebe, a to na obou stranách provazu, bude vaše vázání pouhou imitací anebo dokonce špatnou kopií vázání někoho jiného, protože často jen slepě napodobujeme vázání lektora z workshopu nebo ještě častěji z fotek.

Na workshopu se budeme v praktických vázacích cvičeních věnovat neprovazovým technikám jako je manipulace s tělem, řeč těla, tempo, vzdálenost, práce s časem, přítomnost či dokonce rituály. Rovněž si budeme zkoušet, jak práce s provazem a závěsnými provazy ovlivňuje nejen vázaného, ale i riggera samotného. Ukážeme si, že každý provaz píše svůj vlastní příběh. Důležitou součástí bude práce se záměrem či náladou a budování session. Při tom všem se budeme zamýšlet, co našim vázáním chceme říct, a co říká nám samotným. Jinými slovy kým jsme ve vázání, a čeho chceme dosáhnout.

Pokročilost

Workshop je určený pro středně pokročilé až pokročilé, kteří dobře zvládají vázání Takate Kote a mají již více zkušenosti se závěsy. Podmínkou je absolvování workshopů #2 Začátečníci – technika, emoce, závěsy a #3 Mírně pokročilí.

Vezměte si s sebou

  • 8-10 jutových nebo konopných provazů

Organizační pokyny

Vyhrazujeme si právo dát při registraci přednost pokročilejším účástníkům s hlubším zájmem o tradiční japonské vázání, kteří absolvovali předchozí workshopy pro začátečníky, mírně pokročilé a další.

Workshop je plně obsazený. Můžete se níže hlásit na místa náhradníků. V případě, že se místo uvolní, budeme vás kontaktovat.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
So 18.11.2023 - Ne 19.11.2023
11:00
19:30
Lektoři