Uplynulá Provazové poprvé (náhradníci)

Akce je plně obsazená. Níže se můžete registrovat na místa náhradníků. V případě, že se místa uvolní, vás budeme kontaktovat.

Jak začít s vázáním? Kde se naučit vázat? Jaké si vybrat provazy? Na co si dát pozor z hlediska bezpečnosti? Jak může takové vázání vypadat? Kterým směrem se vydat a jaký styl vázání si vybrat? Tyto otázky a mnoho dalších si klademe, když začínáme s vázáním.

Abychom začátky trochu usnadnili, připravili jsme akci pro všechny začínající s vázáním. Během celého večera budete mít možnost podívat se na krátké ukázky vázání, poslechnout si povídání o vázání na různá témata a také vyzkoušet si úplné základy vázání. Večerem vás bude provázet hned několik prezentérů.

Program

Čas Prostor A Prostor B
18:30-19:15 Ukázka vázání na zemi (Lukáš) Výběr provazů (Soptík)
19:15-20:00 Jednoduché úvazy – vážeme ruce (Lukáš) Kde a jak se učit vázat (Soptík)
20:00-20:45 Ukázka vázání ve vzduchu (Nikoleta) Bezpečnost (Def)
20:45-21:30 Co všechno se dá dělat s provazy (Def) Základní úvazy (Nikoleta)
21:30-22:00 Volný program

Kromě ukázek bude v každém bloku prostor pro otázky a u většiny také vyzkoušení si probíraných témat.

Prezentéři

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v 18:00.

Akce se bude konat v Praze na Andělu v našem provazovém studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na akci je nezbytné se včas zaregistrovat a uhradit vstupné převodem na účet. Počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa).

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Pátek 23.2.2024
18:00
22:00