Uplynulá ZRUŠENO! Workshop Prožitek, emoce, duše

Foto: @luke.ropes

Workshop pro nemoc lektorky bohužel rušíme, všem účastníkům byl rozeslán email.

Dotek provazu nekončí na těle. Proniká hlouběji do naší duše a pokaždé na ní zanechá otisk.

Často je tato stránka vázání opomíjená. Vázáni je spíše o pozicích, pohodlnosti či náročnosti. V nejhorším případě je o fotce, která bude mít úspěch na sociálních sítích, kdy se z vázání stává spíše manýrismus.

Pojďme se na chvíli zastavit. Zjistit, kdo ve vázáni jsme. Pozorovat, jak na nás provazy působí emočně, jak se skrze ně dokážeme vyjádřit, a co se skrývá na cestě mezi prvním dotekem provazu a rozvázáním.

V tomto víkendovém workshopu se zaměříme na prožitek a emoce, které v nás vyvolává provaz, náš partner a jiné vlivy, jako například samotná pozice těla. Pokusíme se najít naši vázací přirozenost a osobnost. A abychom si mohli dovolit otevřít se křehkosti a zranitelnosti, část workshopu budeme věnovat i emoční hygieně, poznání a udržování našich hranic.

Pokročilost: Workshop je určen těm, kteří umí vázat bez toho, aby se museli dívat na svoje ruce. Technicky vám postačí single a double column tie a dobrá manipulace s provazem. Doporučujeme, aby účastníci ovládali základy závěsů a vázání 2-provazového Takate Kote.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si 5-8 provazů.  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz. Provazy doporučujeme kupovat až na workshopu.
  •  Šátek na oči

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Workshop se bude konat na Andělu v našem provazovém studiu. Přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
So 24.2.2024 - Ne 25.2.2024
11:00
18:30
Lektoři