Večerní workshop

Uplynulá ZRUŠENO! Pokročilé čtvrtky: Flow, rytmus a sebevědomí

Workshop byl pro malý zájem zrušen. Registrovaným účastníkům byl zaslán email.

Kromě úterních workshopů Vázání pro každého, které jsou určené všem, i úplným začátečníkům, se můžete těšit také na Pokročilé čtvrtky. Oproti úterkům jsou určené pokročilejším, čtěte proto pečlivě potřebnou úroveň. 

Hledáte to ono, co dělá svatý grál vázání? Chcete se někam posunout, ale žádný vzor ani technika vám nějak neslouží?

Tento workshop vám ukáže, že doopravdy jde v každém vázání o tři základní prvky, které s encyklopedickými znalostmi nemají nic společného. Pomocí nich můžete udělat každé vázání zajímavé a unikátní, ať už je jakkoliv jednoduché nebo složité. Jedná se o rytmus, flow a sebevědomí.

Rytmus můžete nacházet a ztrácet, což partnera ruší, pokud to děláte omylem. Z velké části tak ovlivňuje i flow, plynutí. Naučíte se tak obojí ovládat tak, abyste sebe ani partnera z vázání nevytrhli. Sebevědomí pak přidá na vašem sex appealu a pomůže zamaskovat chyby. A nemusí být ani opravdové, stačí se naučit, jak se projevujete, pokud ho ztratíte a projevy zamaskovat. Vždyť často o nic nejde a vy se tak srážíte úplně zbytečně.

Pokročilost: Workshop je určen všem, kteří umí vázat single, double column tie a manipulovat s provazem bez dívání.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si tři provazy.  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz.
  • Pohodlné oblečení.
  • Doporučujeme vzít i pokrývku futonu (např. deku).

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v 19:45. Doporučujeme přijít s dostatečnou rezervou, aby mohl workshop začít včas.

Workshop se bude konat na Andělu v našem krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený na deset párů. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Na workshop je nutné přijít s partnerem. 

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Čtvrtek 29.2.2024
20:00
22:00
Lektoři