Víkendový workshop

Uplynulá Workshop Podmanivé vázání (Ardent) náhradníci

Workshop je plně obsazený. Níže se můžete registrovat na místa náhradníků. V případě, že se místa uvolní, vás budeme kontaktovat.

Užijte si partnera i sami sebe! Zaměříme se na budování atmosféry, a na celkový projev vázajícího i vázaného, abychom jeden pro druhého (ale i sami pro sebe) působili zajímavě.

Chceme prožít příjemné drama, které v normálním životě neprožíváme. Nechceme se při hře cítit trapně či nejistě. A nechceme ani sklouznout do nudného šněrování. Ukážeme si, jak přistupovat k partnerovi, jak na něj přirozeně přenášet emoce a volně budovat atmosféru.

Zkombinujeme něhu i důraz, partnera si více vychutnáme. Běžné věci budeme vázat zajímavěji a vázání doprovodíme dalšími aktivitami. Ukážeme si, jak do hry zapracovat běžné nedokonalosti a chyby, a jak případně nastavit příjemnou stopku. Bude to fyzické (úchopy, manipulace, vázání …), i emoční (mluvení, výrazy, gesta …).

Pokročilost: Workshop je vhodný pro začátečníky i mírně pokročilé, kteří již ovládající základní manipulaci s provazem a single/double column tie.

Lektor

Michal Ardent miluje bondáž, spanking a manipulaci s tělem. Do hry vkládá napínavé emoční i fyzické vjemy, umí se však vyhnout ošklivé bolesti. „Tou nejzajímavější BDSM pomůckou jsme pro partnery my, a nikoli kulisy jako provaz či rákoska.“

Více se o něm dozvíte na jeho stránkách www.ardentshibari.com.

Vezměte si s sebou

  • 4-6 provazů – vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy je možné koupit v našem  obchodě ww.provazem.cz. Provazy nebude možné koupit na místě.
  • bicí nástroje, pokud je máte rádi
  • šátek na oči

Organizační pokyny

Otevření prostor: 10:45.

Workshop se bude konat v Praze na Andělu v našem vázacím studiu. Přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa).

Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem.

 

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Sobota 16.3.2024
11:00
18:30