Víkendový workshop

Uplynulá Workshop Rough body play: poperte se s partnerem! (Ardent) náhradníci

Workshop je plně obsazený. Níže se můžete registrovat na místa náhradníků. Budeme vás kontaktovat v případě, že se místo uvolní.

Pevný úchop, tlakový bod, přemožení, facka … Souhrnně tomu říkáme Rough Body Play a myslíme tím hrubší zacházení a bití či jiné výrazné působení na partnera, především rukama, bez pomůcek a nástrojů. Může z toho být celovečerní téma, anebo využijete jednotlivé detaily při běžném vázání nebo jakékoli hravé manipulaci s partnerem.

Probereme mnoho tipů, jak se poprat, ale neublížit si a vyhnout se nedorozumění či vyhrocení. Ukážeme si, jak maximalizovat dramatické emoce a umocnit fyzické vjemy, ale minimalizovat nepříjemnou bolest či paniku. Ačkoli budeme partnera účinně ovládat či trestat, dáme si zároveň záležet, aby to vypadalo sexy.

Není to konflikt ani sportovní zápasení. Je to hra na kočku a myš, při které si vzájemně dopřáváme prožití tajemných pocitů slabšího/silnějšího v důvěryhodné situaci a hezkým způsobem.

Nezáleží, který z partnerů je silnější či jakého jsou pohlaví – všechny kombinace dávají smysl (role lze i prostřídat). Oba partneři budou moci používat dosti síly a odhodlání. Násilí proložíme také něhou … Využijte příležitost zahrát si na grázla, mrchu, anebo jejich oběť!

Pokročilost: Nejsou potřeba žádné předchozí znalosti.

Lektor

Michal Ardent miluje bondáž, spanking a manipulaci s tělem. Do hry vkládá napínavé emoční i fyzické vjemy, umí se však vyhnout ošklivé bolesti. „Tou nejzajímavější BDSM pomůckou jsme pro partnery my, a nikoli kulisy jako provaz či rákoska.“

Více se o něm dozvíte na jeho stránkách www.ardentshibari.com.

Vezměte si s sebou

  • Pohodlné, hezké oblečení
  • Provazy
  • Libovolné bicí a mačkací pomůcky, obzvláště pokud máte většího či odolnějšího submisivního partnera.

Organizační pokyny

Otevření prostor: 10:45.

Workshop se bude konat v Praze na Andělu v našem vázacím studiu. Přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa).

Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem.

 

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Neděle 17.3.2024
11:00
18:30