Víkendový workshop

Uplynulá Workshop Pohodlné závěsy na bambusu

Lákají vás závěsy, ale jsou pro vás příliš náročné a nedokážete si je užít? Nevyhovují vám některé standardní úvazy jako např. Takate kote a hledáte k nim alternativu? Hledáte více variability v závěsech?

Závěsy nepatří mezi nejpohodlnější způsoby vázání. Připravili jsem pro vás workshop, který vás naučí, jak je udělat pohodlnější a to s využitím bambusu místo kruhu nebo karabin.

Naučíte se několik alternativ vázání horní půlky těla. Na workshopu si ukážeme hrudní úvazy v různých variantách bez rukou či s rukama před tělem. Pozornost bude věnována rovněž alternativám hip harnessů jako např. Mermaid nebo Leg tie.

Pokročilost

Workshop je určen mírně pokročilým a pokročilým, kteří absolvovali #2 Workshop pro začátečníky, tj. dobře zvládají práci se závěsnými provazy.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si 8-9 provazů.  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz. Provazy doporučujeme kupovat až na workshopu.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Workshop se bude konat v Praze na Andělu v našem studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Workshop
So 13.4.2024 - Ne 14.4.2024
11:00
18:30
Lektoři