Večerní workshop

Uplynulá Pokročilé čtvrtky: Nové Takate kote bez stonku (náhradníci)

Workshop je plně obsazený, můžete se níže registrovat na místa náhradníků. V případě, že se místo uvolní, budeme vás kontaktovat s žádostí o platbu.

Kromě úterních workshopů Vázání pro každého, které jsou určené všem, i úplným začátečníkům, se můžete těšit také na Pokročilé čtvrtky. Oproti úterkům jsou určené pokročilejším, čtěte proto pečlivě potřebnou úroveň. 

Hrudní úvaz neboli takate kote je jedno z nejznámějších vázání. To má ale mnoho různých podob. Dosud jste se v Subspace jako první takate kote učili to ve stylu Osada ryu. Nyní jsme začali učit novou variantu tohoto hrudního úvazu. Vyznačuje se jednodušším způsobem vázání, ale zejména tvoří mnohem stabilnější, pohodlnější a bezpečnější úvaz než dosavadní Takate Kote ve stylu Osada ryu. Přijďte se naučit nové bezstonkové Takate Kote. Je nezbytným nástrojem každého, kdo chce vytvářet náročnější pozice na zemi jako například kozelec (hogtie), anebo se naučit techniku zavěšování.

Pokročilost: Workshop je určen všem, kteří zvládají uvázat single column tie a manipulovat s provazem.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si 3 provazy.  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz.
  • Pohodlné oblečení.
  • Doporučujeme vzít i pokrývku futonu (např. deku).

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v 19:45. Doporučujeme přijít s dostatečnou rezervou, aby mohl workshop začít včas.

Workshop se bude konat na Andělu v našem krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený na deset párů. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Na workshop je nutné přijít s partnerem. 

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Čtvrtek 25.4.2024
20:00
22:00
Lektoři