Uplynulá Shibari Night – Kurogami & Shiawase

Na sobotu 11.5.2024 jsme pro vás připravili Shibari Night, na které vystoupí Kurogami a Shiawase. Tento pár se bezesporu řadí mezi nejlepší riggery Evropy a bude nám potěšením přivítat je na vystoupení v Subspace.

Program

  • 19:45 otevření dveří
  • 20:15 vystoupení Azeret a Dakini
  • 21:00 vystoupení Kurogami a Shiawase
  • 22:00 volné vázání

V průběhu vystoupení nebude umožněn vstup nově příchozím. Přijďte prosím nejpozději 20:10.

Kurogami and Shiawase

Vize Kurogamiho a Shiawase je silně ovlivněna tradičním japonským vázáním, a to zejména vlivem Kinbaku LuXuria. Pod vedením Riccarda s Red Sabbath studují Kurogami & Shiawase od roku 2016. V posledních dvou letech hodně pracovali na vlastní interpretaci kinbaku. V roce 2018 se Kurogami stal certifikovaným instruktorem stylu Kinbaku LuXuria.

Azeret a Dakini

Azeret se v provazech pohybuje zhruba pět let a na jejich druhé straně aktivně rok a půl. Ráda si hraje s tělem i myslí svých partnerů a zkoumá různé emoce od těch temných až po ty pečující. Vystoupí s ní Dakini, která skrze svou sílu něžnosti a zranitelnosti do jejího vázání přináší lehkost a hloubku.

Organizační pokyny

Na Shibari Night je nezbytné se včas zaregistrovat a uhradit vstupné převodem na účet. Počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa).

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Sobota 11.5.2024
20:00
23:00