Večerní workshop

Uplynulá ZRUŠENO! Vázání pro každého: Vázání hlavy a vlasů

Workshop byl pro nízký zájem zrušen.

Úterní workshopy Vázání pro každého jsou vedené tak, aby si zavázal každý, a to i úplný začátečník.

Vázání hlavy nedává na první pohled smysl, protože na hlavě není moc co spoutat. Je tomu přesně naopak. Hlava je místo plné smyslů, každý dotyk či protažení provazů bude vázaný vnímat mnohem silněji než kdekoliv jinde. A co může být silnější než spoutání mysli vašeho partnera?

Na workshopu se dozvíte, co vše je možné uvázat na hlavě a jak přitom pracovat s provazem, protože tady musíme být jemnější než kde jinde. Přídavkem se naučíte vázat vlasy, které do vázání hlavy můžete vhodně zakomponovat.

Pokročilost: Workshop je vhodný pro všechny úrovně pokročilosti – od úplných začátečníků po pokročilé.

Vezměte si s sebou:

  • Provaz – dva provazy a případně tenký přírodní provázek s sebou. Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz. Na místě jsou provazy v omezeném množství i k zapůjčení.
  • Pohodlné oblečení
  • Doporučujeme vzít i pokrývku futonu (např. deku)

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v 19:45. Doporučujeme přijít s dostatečnou rezervou, aby mohl workshop začít včas.

Workshop se bude konat na Andělu v našem krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Workshop je určen pouze celým párům, pokud se hlásíte jako jednotlivec, uveďte do poznámky, koho hledáte a workshop do doby nalezení partnera neplaťte. Budeme vás kontaktovat, pokud se najde vhodný partner.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Úterý 11.6.2024
20:00
22:00
Lektoři