Večerní workshop

Uplynulá Mini-workshop Vázání s bambusy

Vázání s bambusy přináší nové příležitosti, které nejsou dosažitelné při běžném vázání jen za pomocí provazů na zemi nebo ve vzduchu. Nabízí nejen méně obvyklé pozice pro svázání těla, ale zejména nové pocity. Svou striktností, která neodpouští, se vzdáleně podobá  vázání k hashiře, avšak v mnohem jednodušeji dosažitelné a bezpečnější podobě. Na tomto mini-workshopu se naučíte základní způsoby, jakými  je možné kreativně využít bambusy při vázání.

Tento mini-workshop stylem výuky spadá do série Základy Kinbaku, nicméně je vhodný i pro účastníky bez znalostí či hlubšího zájmu o tento směr.

Pokročilost: Workshop je pro mírně pokročilé, kteří mají dobrou manipulaci s provazy, ovládají základy struktury (single column tie, šněrované vázání, třecí uzly) a umí vázat jakékoliv Takate Kote.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – 6-8 provazů a doporučujeme i několik kratších provazů délky 3-5 metrů. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v 17:30. Doporučujeme přijít s dostatečnou rezervou, aby mohl workshop začít včas.

Workshop se bude konat na Andělu v našem studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Workshop je určen pouze celým párům, pokud se hlásíte jako jednotlivec, uveďte do poznámky, koho hledáte a workshop do doby nalezení partnera neplaťte. Budeme vás kontaktovat, pokud se najde vhodný partner.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Středa 12.6.2024
18:00
19:50
Lektoři