Uplynulá #3 Workshop: závěsy a přechody (náhradníci)

Workshop je plně obsazený. Níže se můžete hlásit na místa náhradníků. Budeme vás kontaktovat v případě, že se místo uvolní.

Pokud to myslíte s vázáním vážně, tento workshop musíte absolvovat. Pomůže vám posunout se dál ve vázání, prohloubit vaše znalosti a dovednosti na obou stranách provazu a dá vám lepší pochopení techniky. Naučíte se několik nových úvazů, závěsů s nimi, a to zejména Futomomo, Hip harness, Gyaku ebi a M závěs. Zejména se však naučíte vázat na bambusu a budete si moci vyzkoušet jednoduché přechody mezi pozicemi na bambusu. Tento víkend navazuje na #2 Workshop Základy vázání: Technika, emoce, závěsy (dříve Workshop pro začátečníky – technika, emoce, závěsy)

Na tomto workshopu půjdeme do hloubky. Podíváme na technické detaily hlavních prvků japonského způsobu vázání, a to zejména na používané uzly a jejich způsoby použití. Některé z probíraných věcí jste již možná slyšeli na některém z našich workshopů, nicméně tentokrát shrneme vše do jednoho celku a vysvětlíme je ještě podrobněji, abyste získali co nejúplnější přehled a lépe chápali běžně používané úvazy. Tím získáte větší sebejistotu i volnost při vázání, protože si budete schopni vytvářet vlastní vzory.

Na workshopu není možné střídat role vázaného a vázajícího (switchování).

Pokročilost

Workshop je určen mírně pokročilým a pokročilým, kteří absolvovali kompletní workshop #2 Workshop Základy vázání: Technika, emoce, závěsy (dříve #2 Workshop pro začátečníky – technika, emoce, závěsy).

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si 8-9 provazů.  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz. Provazy doporučujeme kupovat až na workshopu.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
So 22.6.2024 - Ne 23.6.2024
11:00
19:00
Lektoři