Uplynulá Workshop Rough Body Play

Náplní tohoto workshopu bude rough body play neboli drsné zacházení s partnerem.

Nejdříve se podíváme na bezpečné zacházení s tělem partnera, když nejsme zrovna něžní, kterým místům se vyhnout, a na která se naopak soustředit.

Naučíme se, jak bezpečně bít partnera, efektivně způsobovat bolest, ale také jak bez působení bolesti drsně zacházet s jeho tělem.

Nakonec prozkoumáme naši temnou stránku a vyzkoušíme si různé energie, které můžeme vložit do našeho hraní. Zkusíme objevit bestii v nás, ale také něžnost v násilí.

Vezměte si s sebou

  • cokoliv na spoutání rukou a nohou
  • šátek na zavázání očí, který je možné dát přes celý obličej, nebo kuklu

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech v 10:45.

Workshop se bude konat v Praze na Andělu v našem novém krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Součástí dne je pauza na oběd.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem. Pokud partnera nemáte, uveďte do poznámky k registraci, zda byste rádi byli v páru s mužem nebo ženou a jakou roli chcete zastávat. Registrace vám bude schválena v případě, že se přihlásí vhodný protějšek.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
So 29.6.2024 - Ne 30.6.2024
11:00
18:00
Lektoři