Budoucí Atmosféra, pohyb a emoce při vázání – Dark-style

Umíte si vázání užít? Umíte vybudouvat atmosféru? Víte jak reagovat na chyby? Riggeři a riggerky, víte, jak vydolovat emoce? A modelové, modelky, umíte se do vázání ponořit nebo Vám myšlenky utíkají ke špinavému nádobí? Víte, jak se hýbat nebo radši sedíte na místě, protože si nejste jistí kam se sebou?

Honza Dark Vás nechá nahlédnout do tajemství svého stylu vázání. Dá Vám pár tipů, jak při vázání nebýt statičtí, jak zabavit vázané, aby se nenudili ani při technických pasážích, jak s nimi efektivně manipulovat, jak si hrát s minimem provazů nebo jak obrátit chyby ve svůj prospěch.

Společně s Aničkou Vám nastíní, jak budovat různou atmosféru před i během vázání, jak skrze provaz komunikovat a mnoho dalšího.

Pokročilost: Workshop je určen těm, kteří umí vázat bez toho, aby se museli dívat na svoje ruce. Technicky vám postačí single a double column tie a dobrá manipulace s provazem.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si 3-5 provazů.  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz. Provazy doporučujeme kupovat až na workshopu.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Workshop se bude konat na Andělu v našem provazovém studiu. Přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Pokud se hlásíte s partnerem každý zvlášť, prosím uveďte to do poznámky k registraci. Pro schválení rezervace je nutné mít partnera a platba předem.

Registrace

Podrobnosti Cena Počet
Workshop (bez členství) 1 900 CZK  
Workshop (člen Subspace) (1 425 CZK) je k dispozici pouze pro členy. V Prodeji
Workshop
So 17.8.2024 - Ne 18.8.2024
11:00
18:30
Lektoři