Obsazeno Workshop Hypnóza II

Hypnóza je silný a tajemstvím zahalený fenomén, který vzbuzuje nedůvěru i zájem pro její až nadpřirozené schopnosti. Používá se k mnoha různým účelům – od psychoterapie přes zábavnou až po ezoterickou hypnózu.

Workshop volně navazuje na základní workshop Hypnóza. Tentokrát půjdeme do hloubky rekreační, do jisté míry erotické hypnózy.

Na začátku si stručně zopakujeme základní indukce a jejich aplikaci. Naučíme se, jak vytvořit indukci z čehokoliv. Pobavíme se o možnostech, jak zhypnotizovat partnera, na kterého nefungují běžné metody.

Hlavní část workshopu bude věnována aplikaci hypnózy v oblastech jako jsou:

  • aplikace hypnózy v běžném (partnerském) životě,
  • pokročilé možnosti změn smyslového vnímání,
  • ovládání těla a mysli,
  • vytváření fantazií a role-play,
  • hrátky s pamětí,
  • pozitivní a negativní halucinace.

Velká část workshopu bude věnována různým tipům a trikům, jak efektivněji, silněji a snadněji dosáhnout vytčených cílů.

V neposlední řadě se budeme věnovat bezpečnosti a consentu v hypnóze.

Výše je uvedeno, že hypnóza bude do jisté míry erotická, avšak na workshopu se nebudeme svlékat, dráždit dotykem, apod. Nebudete-li chtít, nemusíte se vůbec vydávat tímto směrem, ale zkoušet nabyté schopnosti ve zcela běžném, nesexuálním kontextu. Workshop je tak možné absolvovat i s partnerem, se kterým nemáte intimnější vztah.

Tento workshop není určený jen pro hypnotizéry, ale stejnou měrou i pro hypnotizované. Být hypnotizovaný je schopnost, které je možné se naučit a prohlubovat. Ukážeme vám, jak hypnóze vycházet vstříc, abyste se dokázali dostat dál.

Pokročilost: Pro účast na workshopu je nutná zkušenost s hypnózou u hypnotizérů i hypnotizovaných, zejména schopnost uvedení do tranzu a aplikace jednoduchých hypnotických sugescí.

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v obou dnech 10:45.

Přesná adresa místa konání vám bude zaslána až po schválení registrace.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Níže naleznete registrační formulář. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci uveďte počet osob (pro pár vyberte 2 místa). Na workshopu bude podporováno střídání rolí hypnotizéra a hypnotizovaného, tj. přijdete-li v páru, oba se můžete naučit hypnotizovat a být hypnotizován.

Na workshop je nutné se hlásit s vlastním partnerem.

Registrace

Podrobnosti Cena Počet
Workshop 3 800 CZK   Vyprodáno
Workshop (člen Subspace) (2 850 CZK) je k dispozici pouze pro členy. Obsazeno
Workshop
Workshop
So 24.8.2024 - Ne 25.8.2024
11:00
18:30
Lektoři