Rozvolnění podmínek vstupu

Na základě Mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ze dne 9.2.2022 č.j. MZDR 1518/2022-2/MIN/KAN již nejsme s účinností od dnešního dne povinni kontrolovat stav očkování. Naše dveře jsou tak konečně otevřeny všem bez ohledu na stav očkování. Stanovenou ochranu úst a nosu je nutné mít ve společných prostorech kdykoliv se vyskytujete mimo vyhrazené místo k vázání (futon). … Pokračovat ve čtení "Rozvolnění podmínek vstupu"

Na základě Mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ze dne 9.2.2022 č.j. MZDR 1518/2022-2/MIN/KAN již nejsme s účinností od dnešního dne povinni kontrolovat stav očkování.

Naše dveře jsou tak konečně otevřeny všem bez ohledu na stav očkování.

Stanovenou ochranu úst a nosu je nutné mít ve společných prostorech kdykoliv se vyskytujete mimo vyhrazené místo k vázání (futon).

Vzhledem k aktuálnímu stavu pro účast na víkendových workshopech vyžadujeme provedení ATG testu na místě před konáním workshopu, a to oba dny. Testy účastníkům poskytujeme zdarma nebo je možné si také přinést svůj.

Pro účast na večerních akcích v týdnu (Bondage jamy, Workshopy Vázání pro každého) doporučujeme samotestování účastníků. Test je možné pro účast na akci v týdnu zakoupit u nás za 100,- Kč.

Těšíme se na vás!

Tým Subspace