Uplynulá Pokročilé čtvrtky: Bambusy do částečného závěsu

Kromě úterních workshopů Vázání pro každého, které jsou určené všem, i úplným začátečníkům, se můžete těšit každý týden také na Pokročilé čtvrtky. Oproti úterkům jsou určené pokročilejším, čtěte proto pečlivě potřebnou úroveň. 

Tenké, různě dlouhé bambusy jsou v kombinaci s provazy zajímavou možností, jak partnera znehybnit. Na workshopu se naučíte, jak připevnit partnerovo tělo k bambusu s použitím částečných závěsů, a co je třeba mít na paměti z hlediska bezpečnosti.

Pokročilost: Workshop je vhodný pro ty, kteří umí alespoň částečně zavěšovat (úroveň odpovídající #1 Seznámení s provazy: Částečné závěsy nebo #2 Workshopům pro začátečníky: Základy závěsů).

Vezměte si s sebou:

  • Provaz – šest provazů. Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz.
  • Pohodlné oblečení.
  • Doporučujeme vzít i pokrývku futonu (např. deku).

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v 19:45. Doporučujeme přijít s dostatečnou rezervou, aby mohl workshop začít včas.

Workshop se bude konat na Andělu v našem krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený na deset párů. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Na workshop je nutné přijít s partnerem. 

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Čtvrtek 22.6.2023
20:00
22:00
Lektoři