Večerní workshop

Uplynulá Pokročilé čtvrtky: Práce s bolestí

Kromě úterních workshopů Vázání pro každého, které jsou určené všem, i úplným začátečníkům, se můžete těšit také na Pokročilé čtvrtky. Oproti úterkům jsou určené pokročilejším, čtěte proto pečlivě potřebnou úroveň. 

Chcete se naučit pracovat s bolestí, ale nevíte jak? Chcete se více položit do vázání (nebo jiných praktik) a limituje vás, že nejste masochistou, nebo jen chcete posouvat své hranice?

Podíváme se na několik přístupů, jak můžeme pracovat se svým tělem a myslí. Budeme se bavit o různých typech bolesti, jak rozpoznat bezpečnou od nebezpečné a v neposlední řadě, jak poznat a komunikovat své hranice. Workshop bude obsahovat několik praktických cvičení, doporučujeme tedy přijít v páru, i když to není podmínkou a můžete přijít i samostatně. Pro riggery zde bude možnost prohloubit důvěru se svým protějškem a naučit se rozeznávat jednotlivé signály těla.

Pokročilost: Vázající by měli umět uvázat single column tie, pracovat s napětím a základní třecí uzly. Vázaní by měli mít za sebou nějakou zkušenost s vázáním.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si alespoň čtyři provazy.  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz.
  • Pohodlné oblečení.
  • Doporučujeme vzít i pokrývku futonu (např. deku).

Organizační pokyny

Workshop se bude konat na Andělu v našem krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Na tento workshop můžete výjimečně přijít i samostatně. 

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Čtvrtek 11.4.2024
20:00
22:00
Lektoři