Večerní workshop

Uplynulá Pokročilé čtvrtky: Rope-bottoming

Kromě úterních workshopů Vázání pro každého, které jsou určené všem, i úplným začátečníkům, se můžete těšit také na Pokročilé čtvrtky. Oproti úterkům jsou určené pokročilejším, čtěte proto pečlivě potřebnou úroveň. 

Na tomto workshopu se podíváme na různé přístupy k pozici vázaného neboli rope bottomingu. V několika praktických cvičeních na zemi si vyzkoušíme rozdíl mezi aktivním a pasivním bottomingem, jak se v provazech autenticky vyjadřovat a jaké nástroje máme k lepšímu prožitku z vázání. Pomůžeme vám vybudovat si důvěru v sebe i svého partnera.

Pokročilost: Workshop je vhodný pro ty, co umí uvázat single a double column tie a manipulovat s provazem. Vázaní mohou být i úplní nováčci.

Vezměte si s sebou

  • Provazy – vezměte si dva provazy.  Vhodná délka provazů je 7,5-8 metrů. Provazy si bude možné zakoupit v omezeném množství na místě. Nejste-li si jisti, jaké provazy jsou vhodné a kolik stojí, můžete se podívat na náš obchod s provazy www.provazem.cz nebo nám pošlete dotaz.
  • Pohodlné oblečení.
  • Doporučujeme vzít i pokrývku futonu (např. deku).

Organizační pokyny

Otevření prostor bude v 19:45. Doporučujeme přijít s dostatečnou rezervou, aby mohl workshop začít včas.

Workshop se bude konat na Andělu v našem krásném studiu, přesná adresa vám bude zaslána po schválení registrace. V prostoru jsou futony, podložky nejsou potřeba. Do hlavního prostoru vstup pouze bez bot nebo v přezůvkách.

Na workshop je nezbytné se včas zaregistrovat, počet míst je omezený. Cena v registračním formuláři je pro jednu osobu. Při registraci nezapomeňte uvést počet osob (tj. pro pár vyberte 2 místa). Workshop je určen pouze celým párům, pokud se hlásíte jako jednotlivec, uveďte do poznámky, koho hledáte a workshop do doby nalezení partnera neplaťte. Budeme vás kontaktovat, pokud se najde vhodný partner.

Registrace

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
Workshop
Čtvrtek 27.6.2024
20:00
22:00
Lektoři